Reklam

Karamanlı Haltercilerden Türkiye Dördüncülüğü

Türkiye Halter Federasyonu 2017 Faaliyet programında yer alan Okullar Arası Türkiye Halter Şampiyonası Kayseri’de sona erdi.

Karamanlı Haltercilerden Türkiye Dördüncülüğü
Editör: Karamanca
20 Şubat 2017 - 10:13




Kayseri’de Talas Spor Salonu’nda düzenlenen ve Türkiye’nin her bölgesinden 249 bayan, 479 erkek olmak üzere toplam 728 sporcunun katılımı ile gerçekleşen şampiyona 6 gün sürdü. Karaman halter takımının da yer aldığı şampiyonada antrenör Tuğba Gül nezaretinde mücadele eden sporculardan 44 kiloda Arzu Akıllı ve 53 kiloda Emine Pulat ile Türkiye 4.'sü olarak gelecek adına umut verdi.


Büyük çekişmenin yaşandığı şampiyonada Karamanlı sporcuları elde ettiği diğer sonuçlar ise, genç erkekler B kategorisinde Tolgahan Sağlam 56 kiloda 10., Yılmaz Küçükgöz 62 kiloda 17., genç erkekler A kategorisinde Seyit Dölek 85 kiloda 19., yıldız erkekler kategorisinde Ramazan Yalçın 45 kiloda 24., Ali Kemal Göktekin 69 kiloda 8., genç Bayanlar B kategorisinde 58. kiloda Arife Çakmak 10. ve Semanur Yıldız ise 69 kiloda 7. oldu.


Halter takımını tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Halter takımımız Kayseri’de düzenlenen şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Sporcularımız kazandığı bu güzel deneyimlerle inşallah ilimizi ve ülkemizi ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil edecek. Halter, ilimizde gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Daha yeni bir branş olmasına rağmen sporcularımız yarışmalardan madalyalarla dönüyor.

Şampiyonada ter döken tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum