Reklam

Anadolu 500 Şirketi Araştırması'na Kadooğlu Yağ damga vurdu

Kadooğlu Yağ Sanayi, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Ekonomist Dergisi işbirliğinde gerçekleştirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması” kapsamında cirosunu en çok artıran beş şirket ve ihracatını en çok artıran beş şirket arasında yer aldı..

Anadolu 500 Şirketi Araştırması'na Kadooğlu Yağ damga vurdu
Editör: Karamanca
20 Şubat 2017 - 07:14




Kadooğlu Yağ Sanayi, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Ekonomist Dergisi işbirliğinde gerçekleştirilen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması” kapsamında cirosunu en çok artıran beş şirket ve ihracatını en çok artıran beş şirket arasında yer aldı.

Araştırmada sıralamaya giren şirketler, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen 13’üncü “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması Ödül Töreni”nde buluştu.

Törende, “En Büyük 5 Şirket”, “İhracatını En Çok Artıran 5 Şirket”, “İstihdamını En Çok Artıran 5 Şirket”, “Cirosunu En Çok Artıran 5 Şirket”, “Karını En Çok Artıran 5 Şirket” ve “Anadolu 500’e En Fazla Şirket Gönderen Gruplar” olmak üzere altı kategoride toplam 29 şirkete ödül verildi. Kadooğlu Yağ Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu, yaptığı açıklamada, ülke ekonomisine katkı sağlamak üretmeye ve yatırıma devam edeceklerini söyledi.

Yurtdışı pazar araştırmalarının devam ettiğini belirten Kadooğlu, faaliyet gösterdikleri bütün sektörlerin gerek yurt içi gerekse yurt dışı pazarlarda etkin rol aldıklarını ifade etti. Aldıkları ödülün çok anlamlı olduğunu vurgulayan Kadooğlu, “Ülkemizin dünya ekonomisinden daha fazla pay alması, şirketlerin özverili çalışmalarıyla mümkün olacaktır. Biz de Kadooğlu Grup şirketleri olarak faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde en iyisini yapmak için mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin karşılığını da alıyoruz” diye konuştu.

İki farklı kategoride ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kadooğlu, araştırmanın bütün sektörler için çok önemli olduğunu kaydetti. 13 yıldan beri devam eden bu araştırmanın bir anlamda şirketlerin başarısının tescillenmesi anlamına da geldiğini vurgulayan Kadooğlu, “Son yıllarda Anadolu şirketlerinin önemli başarılarına şahitlik ediyoruz. Türkiye’nin ekonomik başarısına ve dünya arenasında daha güçlü olmasına katkı sağlayan şirketlerimizi kutluyorum. Tabi ki bu başarı bir anda olmuyor. Şirketler yıllarca verilen emek ve özverinin karşılığını alıyor. Bu başarı yolculuğunda ülkemize katkı sağlayabilmişsek ne mutlu bize. Aldığımız ödül bizim için çok değerlidir. Bu başarı bir kişinin değil, değerli ekibimizindir. Bu ödülü de onlar adına alıyorum” diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum