Reklam

Karaman'da Genç Nesil Güçleniyor Projesi Programları Başladı

Karaman Kent Konseyi Kadın Meclisinden yepyeni bir proje daha 17 Şubat Cuma günü

Karaman'da Genç Nesil Güçleniyor Projesi Programları Başladı
Editör: Karamanca
20 Şubat 2017 - 07:15




Karaman Kent Konseyi Kadın Meclisinden yepyeni bir proje daha 17 Şubat Cuma günü itibariyle faaliyete girdi. Kadın Meclisi Evlilik Okulu ve Çalışma Grubu tarafından oluşturulan proje kapsamında Karaman pilot okullarında “Genç Nesil Güçleniyor” projesi kapsamında kişisel gelişim eğitim programları yapılıyor.


17 Şubat Cuma günü Fatih Anadolu Lisesi ve İstiklal İlköğretim okulunda gençlere kişisel gelişim eğitimi NLP Uzmanı Zeliyha Akcan, Avukat Cansu Hevesli ve Rehber Öğretmen Alparslan Akdoğan tarafından verildi.


Proje kapsamında yürütülecek faaliyetlerle bireyin özgüveninin arttırılması, etkili iletişiminin geliştirilmesi, eğitim ve kariyer planlamasının desteklenmesi hedeflendi.


Genç Nesil Güçleniyor Projesi (Genç Nesil için Yaşam Becerileri Eğitim Programı), ortaöğretim ve yükseköğretim öğrenci yurtları ve okullarında yaşayan genç nesillerin psikolojik ve sosyal güçlenmesi amaçlı, bütünlüklü ve esnek bir eğitim programı olarak geliştirildi. Programın hedef kitlesi ortaöğretim ve yükseköğretim yurtlarında kalmakta olan öğrenciler olarak belirlendi. Aylık çalışmalarla devam edecek olan bu proje konu başlıklarına uygun tiyatro ve videolarla desteklenecek.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum