Reklam

Karaman'da Küçükler Voleybol Müsabakaları Sona Erdi

Karaman’da, Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan okullar arası küçükler voleybol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman'da Küçükler Voleybol Müsabakaları Sona Erdi
Editör: Karamanca
18 Şubat 2017 - 08:28




13-17 Şubat tarihleri arasında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen okullar arası küçükler voleybol il birinciliği müsabakaları 10 okuldan yaklaşık 100 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. İlk günden son güne kadar heyecan dolu geçen maçlarda tüm hünerlerini sergileyen filenin küçük yıldızları ortaya koydukları performansla tribünleri dolduran voleybol severleri adeta büyüledi. 5 gün boyunca devam eden müsabakalarda filenin küçük yıldızlarını zorlu sınavlarında okul arkadaşları ve aile bireyleri bir an olsun yalnız bırakmadı.


Karaman ili voleybol hakemlerinin görev aldığı müsabakalarda oynanan final karşılaşmalarının ardından erkekler kategorisinde Özel Başarı Ortaokulu birinci, Özel Babaoğlu Ortaokulu ikinci kızlar kategorisinde ise Özel Babaoğlu Ortaokulu birinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, İstiklal Ortaokulu üçüncü, Kazımkarabekir Ortaokulu ise dördüncü olma başarısı gösteren okullar oldu. Kızlar ve erkekler kategorilerinde gruplarında birinci olan takımlar ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı kazandı.


Müsabakalardan sonra dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından takdim edildi.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum