AFAD bilgilendirme toplantısı yapıldı

TAMP-Tekirdağ İl Afet Müdahale Planının uygulanabilirliğini arttırmak ve afet yönetimi konusunda ilçe kaymakamlıklarını ve diğer kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla Marmaraereğlisi Kaymakamlığında toplantı düzenlendi..

AFAD bilgilendirme toplantısı yapıldı
Editör: Karamanca
18 Şubat 2017 - 06:30




TAMP-Tekirdağ İl Afet Müdahale Planının uygulanabilirliğini arttırmak ve afet yönetimi konusunda ilçe kaymakamlıklarını ve diğer kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla Marmaraereğlisi Kaymakamlığında toplantı düzenlendi.
İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol, Şube Müdürleri ve ilçede faaliyet gösteren kamu, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
Toplantıda, ilçenin afet riskleri ve bu risklere karşı alınan tedbirler ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında genel bilgiler verilerek, afet yönetiminin temel ilkeleri ve TAMP Tekirdağ İl Afet Müdahale planının uygulama esaslarından bahsedildi. Muhtemel bir afet öncesi, sırası ve sonrasına yönelik imkan ve ilçenin kabiliyetlerin değerlendirilip, önümüzdeki dönem planlanan faaliyetlerin anlatıldığı toplantının son bölümünde İl Müdürü toplantıya katılan kurum temsilcilerinin konuyla ilgili soruları cevaplandırdı.
İlçe Kaymakamı afet ve acil durumlara karşı yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak, her kurumun bu faaliyetlere öncelik vermesi gerektiğini belirtti. Kaymakam Zehin İl AFAD Müdürlüğüne ve toplantıya katılım sağlayan kurum temsilcilerine teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum