Reklam

Karaman'da Temsilci Genç Başvuruları Devam Ediyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerinde yer alacak temsilci genç başvuruları devam ediyor.

Karaman'da Temsilci Genç Başvuruları Devam Ediyor
Editör: Karamanca
17 Şubat 2017 - 11:10




19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerinde yer alacak temsilci genç başvuruları, 31 Ocak’ta başladı. Başvurular 10 Mart 2017´ye kadar devam edecek. 


18-25 yaş arası önlisans-lisans veya lisansüstü programlarda okuyan gençler 15-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Gençlik Haftası etkinliklerine ‘Temsilci Genç’ olarak katılmaya hak kazanabilecek. 81 ilden ve KKTC’den bir erkek bir bayan olmak üzere toplam 164 Temsilci genç seçilerek Gençlik Haftası faaliyetlerine katılmak üzere Ankara’ya getirilecek. Gençler; başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet büyükleri tarafından kabul edilecek. 15-19 Mayıs tarihleri arasında Anıtkabir’de gerçekleştirilecek resmi törenlere katılacak olan gençler Gençlik Haftası boyunca Ankara-Bursa-İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret edecek. 


Gençlik Haftası boyunca birçok etkinliğe katılacak olan gençlerin her türlü masrafı Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanacak. Başvuru yapmak isteyenler, Bakanlık resmi internet sitesindeki başvuru formunu eksiksiz doldurulduktan sonra formun çıktısını alarak kendilerine en yakın gençlik merkezine teslim edecek. Gençlik merkezine teslim edilmeyen başvurular geçerli sayılmayacak. Başvuru için;


http://formlar. gsb.gov. tr/2017TemsilciGencBasvuru/

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum