Reklam

Ereğli'de Başkanın En Özel Çalışma Arkadaşı

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Personeli down sendromlu Serdar Duman, azmi ve çalışkanlığıyla göz dolduruyor..

Ereğli'de Başkanın En Özel Çalışma Arkadaşı
Editör: Karamanca
16 Şubat 2017 - 12:42




Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Personeli down sendromlu Serdar Duman, azmi ve çalışkanlığıyla göz dolduruyor.
Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde çalışan down sendromlu Serdar Duman, çalışma azmiyle herkesin takdirini kazanıyor. Serdar Duman, yaptığı çalışmalarla Başkan Özkan Özgüven’e destek de oluyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Serdar bizim değer verdiğimiz bir elemanımız. Onun azmi, çalışkanlığı bizi mutlu ediyor. Özel kaleme gelen misafirlerimize yardımcı olması ve her daim gülen yüzüyle halkımızın da takdirini kazanıyor. Serdar bize yaşam gayemizi hatırlatıyor onu gördüğümüzde hayata bakış açımız değişiyor ve o mutlu olduğunda dünyalar bizim oluyor. Ben şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına Serdar’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ereğli Belediyesi içerisinde gösterdiği sempatik tavırlarla çalışanların da beğenisini kazanan Serdar Duman her geçen gün çalışma ortamına daha çok alışıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum