Kızıltepe'de Define Faciası

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde dün öğlen saatlerinde 70 metre derinliğindeki ve 5 metre genişliğindeki kuyuya inerek, göçük altında kalan gencin kurtarılması için çalışmalar sürüyor..

Kızıltepe'de Define Faciası
Editör: Karamanca
16 Şubat 2017 - 07:32




Mardin’in Kızıltepe ilçesinde dün öğlen saatlerinde daha önceden kazılan 70 metre derinliğindeki ve 5 metre genişliğindeki kuyuya inerek, göçük altında kalan gencin kurtarılması için çalışmalar sürüyor.


Kızıltepe ilçesi Koçhisar Mahallesi 342. Sokak’ta 3 yıldır defineciler tarafından kazı çalışması yapılan 70 metre derinliğindeki ve 5 metre genişliğindeki kuyuya dün öğlen saatlerinde inerek, göçük altında kalan Selman Kılıç'ın (23) kurtarılması için çalışma başlatılmıştı. Dün başlayan çalışmalar gece saatlerine kadar sürmüş, bölgeye Diyarbakır AFAD ekibi de takviye olarak gönderilmişti. Gece yarısı ara verilen kurtarma çalışması sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre bellerine bağladıkları iplerle kuyuya inen iki kişiden biri göçüğü farkederek çıkmayı başardı ancak diğer şahsı kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şahısların kuyuya define aramak için girmiş olabilecekleri öne sürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum