Uşak'ta yamaç paraşütü heyecanı

Uşak’ın Eşme ilçesinde bulunan Kemer Dağı yamaç paraşütü ve hava sporları sevdalıların gözde merkezi haline getirilmesi için ilk adımlar atıldı..

Uşak'ta yamaç paraşütü heyecanı
Editör: Karamanca
15 Şubat 2017 - 09:06




Uşak’ın Eşme ilçesinde bulunan Kemer Dağı yamaç paraşütü ve hava sporları sevdalıların gözde merkezi haline getirilmesi için ilk adımlar atıldı.
Uşak Valisi Ahmet Okur ve Eşme Kaymakamı Ozan Gazel birlikte Eşme Kemer Dağı’na çıkarak yamaç paraşüt alanı olarak düşünülen zirveyi yerinde inceledi. Vali Okur çabaların sonuçsuz kalmaması ve bu alanın ülke spor turizmine kazandırılması için girişimlerde bulunarak gerekli çalışmaların yapılacağının müjdesini verdi. THK Eşme Şube Başkanı Mustafa Özpak’ın ve Hava Sporları sevdalılarının yıllardır hayalli olan bu projede ilk adım atılmış oldu.
THK Eşme Şube Başkanı Mustafa Özpak konuyla ilgili şu açıklamada bulundu; “Hava sporları alanı olarak Uşak’ın en uygun yeri olan Kemer Dağı, Eşme merkezden yaya olarak yarım saatte çıkılabilmektedir. Dağ her yönden uçuşa elverişlidir. Kemer Dağı projesi gerçekleştiğinde Uşak’ta hava sporları için ilk pist alanı olacaktır. Bu pist eğer gerçekleşirse yamaç paraşütü Uşak ve ilçelerinde heyecan verici bir spor olarak hızla benimsenecek ve gençlerimizin kapalı alanlardan kurtulmasında Eşme’mizin de Ülke genelinde daha iyi tanınmasına önemli bir neden olacaktır.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum