Reklam

4. Milas Zeytin Hasat Şenliği için toplandılar

Muğla Milas ilçesinde bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliği için Üst Komite üyeleri Kaymakam Eren Arslan başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi..

4. Milas Zeytin Hasat Şenliği için toplandılar
Editör: Karamanca
15 Şubat 2017 - 09:07




Muğla Milas ilçesinde bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliği için Üst Komite üyeleri Kaymakam Eren Arslan başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Katılımın yoğun olduğu toplantıya Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Kaymakam Eren Arslan başkanlığındaki toplantıda, 3. Milas Zeytin Hasat Şenliğinde koordinatör olarak görev yapan Milas Ticaret ve Sanayi Odası AR-GE Dış İlişkiler Memuru Gülay Aytaç sunum yaptı ve daha önceki zeytin hasat şenliklerin işleyişi hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi.
Yapılan bilgilendirmenin ardından kurul üyeleri tarafından daha önceki zeytin hasat şenliklerinde gelinen nokta, elde edilen başarı çıtasını ve bundan sonraki zeytin hasat şenliklerinde bu çıtayı daha fazla nasıl yükseltebiliriz ve uluslararası boyuta getirebiliriz, Milas zeytin ve zeytinyağını nasıl duyurabiliriz değerlendirmesi yaparak fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca toplantıda zeytin hastalıkları ve mücadele konusu da ele alındı.
Daha sonra kurul üyeleri tarafından bu yıl gerçekleştirilecek olan 4. Milas Zeytin Hasat Şenliği için oy birliğiyle Gülay Aytaç’ı tekrar koordinatör seçti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum