Ladikliler kaz tiridi ikram etti

Samsun Lâdikliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu yöresel Kaz Tiridi Yemeğinde Ladikliler salonu doldurdu..

Ladikliler kaz tiridi ikram etti
Editör: Karamanca
13 Şubat 2017 - 14:46




Samsun Lâdikliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu yöresel Kaz Tiridi Yemeğinde Ladikliler salonu doldurdu.
Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Kaz Tiridi gecesine AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, 25’inci dönem AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Lâdik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Lâdik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Samsun Dernekler Federasyonu (SAMKON) Başkanı Sezgin Gümüş, İstanbul Samsun Dernekler Federasyon Başkanı Bahri Gökmen, Lâdikliler Dernek Başkanı Fatih Zeybek ve çok sayıda Ladikli vatandaş katılım sağladı.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Samsun Ladikliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Zeybek, “Derneğimiz 1 yıl önce bu salonda kuruldu. 1 yıldır Esenyurt ’ta hemşerilerimize hizmet ediyoruz. 15 Temmuz’da meydanlarda hep beraberdik” dedi. Zeybek’in ardından söz alan İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu(İSDEF) Başkanı Bahri Gökmen, “Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” dedi.
Özbalcı; “Bambaşka bir havaya büründüm”
Lâdik’te bulunan hemşerilerinin sayısının İstanbul’daki Lâdik nüfusundan daha az olduğunu dile getiren Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Değerli hemşerilerim, kıymetli kardeşlerim sizleri böylesi coşkulu bir kalabalık halinde gördüğüm anda için onur ve gurur duydum. İnanın bambaşka bir havaya büründüm. Bir tarafta başpehlivanlarımız, bir tarafta iş adamlarımız ve diğer tarafta Lâdik’ten buraya gelmiş, işini ve mesleğini devam ettiren kardeşlerimi görmek beni ziyadesiyle mutlu etti” dedi.
Kadıoğlu; “Hâkimiyet gerçek anlamda kayıtsız, şartsız milletin olacaktır”
Lâdiklilerin birlik ve beraberliğinden dolayı tebrik ettiğini dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “2002’den beri size hiç yalan söylemedik. Yapacaklarımızı önce sizlere danıştık, söyledik ve sonrasında hepsini yaptık. Anayasa, devletin gücünü kendi gücü gibi kullananlara karşı halkı koruması için getirilmiş kurallardır. Yeni sistemle beraber halkın direk atadığı bir meclis ve Cumhurbaşkanı geliyor. Biz ‘Tek adamlık’ değil, halkın hesap soracağı ve yaptıklarından sorumlu olan bir Cumhurbaşkanı olsun istiyoruz. Bu sistemle birlikte hâkimiyet gerçek anlamda kayıtsız, şartsız milletin olacaktır. Ülkemiz 16 Nisandan sonra daha da aydınlık yarınlara gidecek. Artık vesayetten kurtulacağız” dedi.
Konuşmaların ardından protokol mensuplarına plaket takdim edildi. Plaket takdim töreni ardından semazen gösterileri yapıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum