CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun'dan TESKİ'ye ziyaret

Tekirdağ’a bir toplantı için gelen CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti..

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun'dan TESKİ'ye ziyaret
Editör: Karamanca
09 Şubat 2017 - 15:03




Tekirdağ’a bir toplantı için gelen CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, TESKİ’nin Tekirdağ genelinde yaptığı çalışmalar hakkında Torun’a bilgiler verdi. Seyit Torun, TESKİ’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve gayet başarılı bulduğunu, TESKİ’nin yeni kurulan su ve kanalizasyon idareleri arasında oldukça dikkat çekici yatırımlar yaptığını dile getirdi. Bu yatırımların Tekirdağ’ın geleceğinde önem arz eden büyük projeler olduğunu ekleyerek, yapılan bu başarılı çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Müdür Başa ve ekibine teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Genel Müdür Başa da bu ziyaretin anısına Genel Başkan Yardımcısı Torun’a TESKİ plaketi ve yazmış olduğu 2 adet kitabı takdim etti.
Torun, TESKİ’den ayrılmadan önce, 7 gün 24 saat Tekirdağ halkına hizmet eden ALO 185 Çağrı Merkezini ziyaret ederek, personele iyi çalışmalar diledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum