Reklam

Bakan Arslan Ardahan'a geliyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahanlı yatırımcılar için Cazibe Merkezi Destekleri konusunda bilgilendirmek için geliyor..

Bakan Arslan Ardahan'a geliyor
Editör: Karamanca
09 Şubat 2017 - 12:00




Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahanlı yatırımcılar için Cazibe Merkezi Destekleri konusunda bilgilendirmek için geliyor.
12 Şubat Pazar günü saat 13:00´de Ardahan’a gelecek olan Bakan Arslan, iş adamlarına Ardahan için yapacakları yatırımlar için devletten alacakları destekler konusunda fikir alış verişi yapacak.
Bakan Arslan’ın Ardahan’a gelişi ile ilgili olarak açıklama yapan AK Parti Ardahan İl Başkanı Veteriner Hekim Yunus Baydar, "Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan, Cazibe Merkezleri Projesi kapsamında ilimize gelerek yatırımcıların sorunlarını dinleyerek destekler hakkında bilgi verecek. İlimizde yatırım yapmayı planlayan bütün İş adamlarımız katılarak cazibe merkezleri ile ilgili olarak bilgi almaları ve akıllarında oluşan soru işaretlerini gidermesi konusunda önemli fırsat doğmuştur. Ardahan iş dünyasını 12 Şubat Pazar günü saat 13:00´de bu programa davet ediyorum" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum