İntikam için arkadaşının sevgilisini bıçakladı

Elazığ’da dün kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü şahsı bıçaklayan kadınının, bıçakladığı şahsın arkadaşının sevgilisi olduğu ve intikam için bıçakladığı iddia edildi..

İntikam için arkadaşının sevgilisini bıçakladı
Editör: Karamanca
09 Şubat 2017 - 10:21




Elazığ’da dün kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü şahsı bıçaklayan kadınının, bıçakladığı şahsın arkadaşının sevgilisi olduğu ve intikam için bıçakladığı iddia edildi.
Olay, dün merkez Yeşildere Caddesinde meydana gelmişti. 31 yaşındaki L.Y., 26 yaşındaki Z.V.’yi sokak ortasında bıçaklayarak yaralamıştı. Olayın ardından polise, kendisini rahatsız eden şahsı bıçakladığını söyleyen kadının, eylemi intikam almak için gerçekleştirdiği iddia edildi. L.Y.’nin, bıçakladığı Z.V.’nin kız arkadaşıyla kavgalı olduğu bu yüzden erkek arkadaşını bıçaklayarak yaraladığı ardından da iftira attığı ileri sürüldü.
Olayda yaralanan Z.V., tanımadığı L.Y.’nin kendisine mesaj attığını ve kız arkadaşıyla ilgili ithamlarda bulunarak görüşme talep etmesi üzerine olay yerine gittiğini öne sürerek, “Olayın büyümemesi için verdiği adrese gittiğimde bir kadının üzerime doğru gelip sol tarafımdan bıçakladı ardından da boynuma bıçakla vuracakken ben iterek kurtuldum ama yere düştüm. Bıçakla yaralandığımı anlayınca o hırsla kalkarak kadına saldırdım. Tanımadığım kadın bana öldürme teşebbüsünde bulunmuştur. Kadının kendisinin rahatsız ettiğim ithamları tamamen yalandır. Bende kadından şikayetçi oldum” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum