Reklam

Eğriçimen Yaylası'nda kış şenliği düzenlendi

Sivas’ın Koyulhisar ilçesindeki Eğriçimen Yaylası’nda düzenlenen kış şenliğinde katılımcılar kar üzerinde mangal yakıp, davul zurna eşliğinde halay çekti..

Eğriçimen Yaylası'nda kış şenliği düzenlendi
Editör: Karamanca
05 Şubat 2017 - 10:42




Sivas’ın Koyulhisar ilçesindeki Eğriçimen Yaylası’nda düzenlenen kış şenliğinde katılımcılar kar üzerinde mangal yakıp, davul zurna eşliğinde halay çekti.
Koyulhisar Dernekler Federasyonu (KODEF) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen geziye, İstanbul’da yaşayan çok sayıda Koyulhisarlı katıldı. Katılımcılar, Koyulhisar ilçesine 17 kilometre uzaklıkta bulunan çam ormanlarıyla kaplı yaylada doyasıya eğlendi. Sancaktepe Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinlik kapsamında yaylaya çıkan 250 kişi kar üzerinde mangal yakıp, davul zurna eşliğinde halay çekti.
Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, "İstanbul’dan buraya gelerek ilçemizi, yaylamızı şenlendiren tüm hemşehrilerimizin ayaklarına sağlık. Bu organizasyonda emeği geçen başta KODEF Dernek Başkanı Ahmet Çiçek’e ve yönetim kuruluna teşekkür ederim" dedi.
KODEF Başkanı Ahmet Çiçek ise "Koyulhisar’ımızın birlik ve beraberliği bu tür organizasyonlarda daha belli oluyor, inşallah her zaman böyle devam edecektir" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum