Market soyguncuları güvenlik kamerasında

Eskişehir’de bir marketten av tüfeği ile yaptıkları soygun güvenlik kameralarının yansıyan 2 şüpheli, Özel Harekat ekibinin düzenlediği operasyon sonucunda yakalandı..

Market soyguncuları güvenlik kamerasında
Editör: Karamanca
02 Şubat 2017 - 12:00




Eskişehir’de bir marketten av tüfeği ile yaptıkları soygun güvenlik kameralarının yansıyan 2 şüpheli, Özel Harekat ekibinin düzenlediği operasyon sonucunda yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Alanönü mahallesi Hicri Sezen Caddesi üzerinde bulunan bir markete giren O.D., (23), ile M.T. (44), kasaya yönelerek yanlarında getirdikleri av tüfeğini kasiyere yöneterek paraları istemiş, ardından adlıkları yaklaşık 3 bin 500 lira ile kayıplara karışmıştı. Olay sonrasında market içinde güvenlik kameralarına yansıyan olayı inceleyen ekipler, şüphelilerin eşkal ve kimliklerini tespit etti. Bunun üzerine şüphelilerin saklandıkları ev tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyon sonrasında iki şüpheli olayda kullandıkları av tüfeği ve 4 fişeği ile aldıkları paralarla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum