Reklam

Dernekte tombala oynayan 44 kişi suçüstü yakalandı

Niğde’de dernek adı altında bir mekanda tombala oynatıldığı ihbarını alan polis ekipleri baskın yaptı. Operasyonda tombala oynayan 44 kişiye işlem yapıldı..

Dernekte tombala oynayan 44 kişi suçüstü yakalandı
Editör: Karamanca
27 Ocak 2017 - 09:38




Niğde’de dernek adı altında bir mekanda tombala oynatıldığı ihbarını alan polis ekipleri baskın yaptı. Operasyonda tombala oynayan 44 kişiye işlem yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler, Efendibey Mahallesi Giray Sokakta bulunan bir apartmanın zemin katında ‘Niğde ili Çevre Köyler Sosyal Aktivite ve Dayanışma Derneği’ adı altında bir mekanda tombala oynattığını ihbarı üzerine harekete geçri. Çok sayıda polis ekipleri gece saatlerinde düzenlediği operasyonda lokal kapısını koç başıyla kırarak içeri girdi. Ekipler tombala oynadığı belirlenen 44 kişi hakkında işlem yaptı.
Baskında tombala oynanan makine, tombala kartı, 3 adet televizyon ve dışarıyı gösteren güvenlik kamerası ele geçirilirken, tombala oynayan 44 kişiye de kişi başı 219 TL ceza kesildi.

Dördüncü kez polis baskın yaptı
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri yine 3 Kasım 2016 gecesi müşteri kılığıyla girdikleri mekanda tombala oynayan 68 kişiyi tespit etmiş ve Kabahatler Kanunu uyarınca ceza yazarak iş yerini mühürlenmişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum