Yüksekova'da karla mücadele çalışmaları sürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2 gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışının durmasıyla birlikte belediye ekipleri çalışmalarına başladı..

Yüksekova'da karla mücadele çalışmaları sürüyor
Editör: Karamanca
27 Aralık 2016 - 12:55




Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2 gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışının durmasıyla birlikte belediye ekipleri çalışmalarına başladı.
Yüksekova Belediyesi karla mücadele ekipleri, sabahın erken saatlerinde Cengiz Topel Caddesi’nde kar temizleme çalışması başlattı. Ekipler bugün de Güngör Caddesi bulvarında kar temizleme çalışması yürüttü. Çarşı merkezinin bir an önce temizlenmesi ve vatandaşların rahat bir nefes alabilmesi için başlatılan kar temizleme çalışması eş zamanlı olarak hem mahallelerde hem de çarşı merkezinde büyük bir özveri ile devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde çarşı merkezinde başlatılan kar temizleme çalışması sırasında Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi çalışanları da araçların geçişlerini kontrolü bir şekilde sağlamaya çalıştı.
İş makinelerin yetersiz kaldığı kaldırımlarda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışanlar bilek gücü ile kaldırımları temizledi. Cengiz Topel Caddesi’ndeki çalışma bitirildikten sonra akşam saatlerinde mahallelerde çalışmaların devam edeceği, daha sonra İpekyolu Caddesi, Şemdinli yolu ve sanayi bölgesinde ana caddeler ile kaldırımların temizleneceği belirtildi. Toplanan kar yığınları ise kamyonlara yüklenerek ilçenin dışına taşınıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum