Sivas'tan Cumhurbaşkanına 'Yalnız Değilsin' mektubu

Sivas Belediyesi tarafından başlatılan "Yalnız Değilsin Cumhurbaşkanım" kampanyasıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla yeni yılda 2017 mektup yazılacak..

Sivas'tan Cumhurbaşkanına 'Yalnız Değilsin' mektubu
Editör: Karamanca
26 Aralık 2016 - 11:45




Sivas Belediyesi tarafından başlatılan "Yalnız Değilsin Cumhurbaşkanım" kampanyasıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek amacıyla yeni yılda 2017 mektup yazılacak.
Belediye Başkanı Sami Aydın, düzenlediği basın toplantısında ’Yalnız Değilsin Cumhurbaşkanım’ kampanyası hakkında bilgi vererek Türkiye’de 15 Temmuz sürecinin yaşandığını belirtti. Yaşanan sürecin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’Yalnızlığımı biliyorum. Mücadeleme devam edeceğim’ şeklindeki sitemini hatırlatan Aydın, "Bunun üzerine Sivas’ta çok sayıda vatandaşımız bizlerle irtibat kurarak Cumhurbaşkanımıza destek mesajlarını iletmemizi istedi" diye konuştu.
Vatandaşların talebine cevap vermek ve mektup kültürünün yavaş yavaş kaybolduğu dönemde özellikle çocuklar ile gençleri mektup yazmaya teşvik etmek amacıyla kampanyayı başlattıklarını dile getiren Aydın,"Biz de ’Sayın Cumhurbaşkanımız, yanınızdayız’ mesajını içeren bir mektup kampanyası başlattık. 10 Ocak’a kadar alacağımız açık zarflardaki mektupları kitap haline dönüştüreceğiz ve asıllarını Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Bu projeyle Sivas olarak Cumhurbaşkanımızın yanında, arkasında olduğumuzu ifade etmek istedik. Sivas’taki bütün gençlerimizin, öğrencilerimizin, vatandaşlarımızın bu kampanyaya yoğun ilgi göstereceğini düşünüyorum. Bunu da kalıcı hale getirmek için bir eser olarak arşivlerimizde muhafaza edeceğiz" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum