Reklam

'Sen Sağ Ben Selamet'in halka açık galası bugün

Vizyona girdiği günden bu yana büyük ilgi gören "Sen Sağ Ben Selamet" filminin galası bugün Cevahir AVM’de gerçekleşecek. Hayranları, oyuncularla birlikte filmi izleme fırsatı bulacak..

'Sen Sağ Ben Selamet'in halka açık galası bugün
Editör: Karamanca
21 Aralık 2016 - 09:39




Vizyona girdiği günden bu yana büyük ilgi gören "Sen Sağ Ben Selamet" filminin galası bugün Cevahir AVM’de gerçekleşecek. Hayranları, oyuncularla birlikte filmi izleme fırsatı bulacak.
Başrollerini Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Lale Başar, Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Müge Uzel’in paylaştığı ve daha birçok ismin rol aldığı "Sen Sağ Ben Selamet" filmi vizyona girdiği günden beri büyük ilgi görürken, filmin halka açık galası bugün saat 19.10’da Cevahir AVM’de yapılacak. Filmin hayranları, aksiyon, macera ve komedi dolu filmi oyuncularla birlikte izleme şansına sahip olabilmek için goo.gl/fCAOuH linkinden biletlerini alabilecekler. Yapımcılığını Süreç Film, Ali Gündoğdu’nun yaptığı “Sen Sağ Ben Selamet” filminin yazarlığını ve yönetmenliğini, Sağ Salim Serisi, Yusuf Yusuf ve Aşk Yeniden’den tanıdığımız Ersoy Güler üstlendi. Filmde Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Lale Başar, Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Müge Uzel ve daha birçok isim rol aldığı “Sen Sağ Ben Selamet” filmi 3 kaçağın tesadüflerle dolu karşılaşmasını konu alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum