Şehit Muhammet Yalçın Halı Saha Turnuvası Kazımkarabekir'de Başladı

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde, Kazımkarabekir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından şehitleri anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şehit Muhammet Yalçın Halı Saha Turnuvası başladı.

Şehit Muhammet Yalçın Halı Saha Turnuvası Kazımkarabekir'de Başladı
Editör: Karamanca
21 Aralık 2016 - 08:23




Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul öğrencisi olan ve 15 Temmuz 2016 Cuma günü kalkışılan darbe girişiminde şehit düşen Muhammed Yalçın’ın anısına düzenlenen halı saha turnuvası 14 takımın katılımı ile Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesinde başladı.


Turnuva’nın açılış törenine AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak, Memur-Sen İl Başkanı Yunus Özdemir ve çok sayıda sporcu katıldı.


Duygu dolu anların yaşandığı turnuvada İstanbul ve Kayseri'de düzenlenen terör saldırılarında şehit düşen polis ve askerlerin anısına AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ile Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı tarafından ilçe jandarma komutanı ve ilçe emniyet amirine buket takdimi yapıldı.


Ülke olarak hiçbir zaman teröre boyun eğmeyeceklerini belirten Milletvekili Şeker,” Ülke olarak bir olarak birlikte olarak terörün kökünü kurutana kadar mücadele edeceğiz. Bu anlamlı turnuvada şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, müsabakalara katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum