Reklam

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal:

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, terör olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Millet önünde söz veriyoruz ki onların kanına girenlerin kanına girmekte bu milletin ve bizim de boynumuzun borcu olsun” dedi..

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal:
Editör: Karamanca
18 Aralık 2016 - 15:29




Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, terör olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Millet önünde söz veriyoruz ki onların kanına girenlerin kanına girmekte bu milletin ve bizim de boynumuzun borcu olsun” dedi.
Partisinin Antalya İl kongresine katılan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırılarına değindi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı kongrede konuşan Uysal, “Ülkemizin akıl karışıklığı içinde yürüdüğünü sadece görüyor değil, her gün yüreğimizle gördüğümüz şehitlerimizle beraber hücrelerimize kadar hepimiz hissediyoruz. Daha dün kayseri de 14 şehidimizi birkaç gün önce de İstanbul da 44 tane şehidimizi yüreğimize gömdük. Binlerce on binlerce yüz binlerce şehit vermiş bir milletin evlatları olarak üzüntümüz şehit vermekten değildir. Kanlarıyla canlarıyla bu vatan toprağının hamuruna karışmış şehitlerin emanetinin bilinciyle bugün sorduğumuz soru bu şehitleri niçin verdiğimizdir. Millet önünce söz veriyoruz ki onların kanına girenlerin kanına girmekte bu milletin ve bizim de boynumuzun borcu olsun” dedi.
Demokrat Parti’yi yeniden Milletin önüne koyarak hayra anahtar olacağını ifade eden Uysal, “Türkiye’yi tarihi yürüyüşünde kaldığı yerden devam ettirebilmek adına hangi teşebbüsü hangi tasarrufu almamız gerekiyorsa, bilesiniz ki sonuna kadar hiçbir ön yargıya hiçbir tereddüde mahal vermeden ben ve arkadaşlarım bu partiyi yönetme mesuliyeti taşıyan insanlar olarak, her bulunduğumuz noktada bu güne kadar yapmaya gayret gösterdi. Önümüzdeki sürecin Türkiye’nin sıkıştığı, dağıldığı bir noktada her gün şehitler verdiğiniz bu noktada makul çoğunluğun soluğu dediğimiz bu büyük Demokrat Parti’yi Kırat’ı yeniden Milletin önünde hayra anahtar olabilmesi için, şer’e kilit olabilmesi için her birimizin kıyama kalkarcasına hep birlikte bir mücadele verme mecburiyetimiz olduğunu, değerli dava arkadaşlarım sizlere ifade ediyorum” dedi.
Genel Sekreter Ertan Küçükay’ın Divan Başkanlığını yaptığı kongrede tek liste olarak aday olan mevcut İl Başkanı Hasan Ali Kartal yeniden İl Başkanlığına seçildi. Kartal Demokrat Parti’yi eski günlere dönmesi için çalışacaklarını ifade eden Kartal, “Demokratlar birçok hizmet yapmıştır yapmaya da devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki günlerde Demokrat Parti eski günlere tekrar dönecek ve ülkemizi içinde bulunduğu durumdan kurtaracaktır. Yükselen bir Demorat Parti’yi hepimiz göreceğiz. Bu partinin hepimizin ata yadigarı olduğu bilinciyle azim ve karlılıkla çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum