Reklam

ASO'da karma resim ve gravür sergisi açıldı

Ankara Sanayi Odası Kültür Merkezi’nde 4 sanatçının eserlerinden oluşan karma resim ve gravür sergisinin açılışı, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir’in katılımıyla gerçekleştirildi..

ASO'da karma resim ve gravür sergisi açıldı
Editör: Karamanca
08 Aralık 2016 - 09:05




Ankara Sanayi Odası Kültür Merkezi’nde 4 sanatçının eserlerinden oluşan karma resim ve gravür sergisinin açılışı, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Serginin açılışına Özdebir’in yanısıra, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Uluslararası Para Fonu Türkiye Daimi Temsilcisi Srikant Seşadri, Gana Cumhuriyeti Büyükelçi Bakan Müsteşarı John-Hawkins Asıedu, Meksika Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Jose Cardenas, Rusya Federasyonu Ticaret Temsilci Yardımcısı Alexander Danisov, Yunanistan Büyükelçiliği Ekonomi Elçi-Müsteşarı Konstantinos Makriyannis ve çok sayıda sanatsever sanayici katıldı. Serginin açılışında bir konuşma yapan ASO Başkanı Nurettin Özdebir, sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Türkiye gündeminin yoğunluğundan uzun süredir sergi açamadıklarını dile getiren Özdebir, “Şimdi genç sanatçılarımızla beraber yeni bir sergi düzenledik. Bu sergiden sonra da böyle etkinlikler katlanarak devam edecek. Sanat, kültür, bilim hayatımızı şekillendiren ve renklendiren önemli öğeler. Biz de bu anlamda farkındalık ve sosyal sorumluluk amacı ile sanatçılarımızı mekanımızda ağırlamaya çalışıyoruz. Onlar da lütfedip eserlerini bizim mekanlarımızda sergiliyorlar. Bu bizim için çok mutluluk verici" dedi.
Özdebir, daha sonra sergiyi gezerek, sanatçıları tebrik etti. Üç hafta boyunca açık kalacak olan sergie Mesut Demir, Mehmet Babat, Kazım Sözak, Hüseyin Yıldırım’ın 47 eseri yer alıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum