Reklam

Ülkücüler KMÜ'de 12-0 Yaptı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde bir süredir devam eden Öğrenci konseyi

Ülkücüler KMÜ'de 12-0 Yaptı
Editör: Karamanca
25 Kasım 2016 - 13:34




Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde bir süredir devam eden Öğrenci konseyi başkanlık seçimleri sona erdi.

İlk olarak bölüm başkanlıklarını belirleyen öğrenciler daha sonra fakülte başkanlarını oyladı. Bugün yapılan son seçimle de öğrenci konseyi başkanı seçildi. Geçtiğimiz ünlerde seçimi tamamlanan 15 fakülteden 10’undan ülkücü adaylar çıkmıştı. Konsey başkanının seçileceği 25 Kasım’ı beklemeden zafer ilan eden Ülkücü grup, son yapılan seçimle öngördüğü ismi resmen öğrenci konseyi başkanı seçti.

Uzun süren seçim sürecini yakından takip eden Ülkü Ocakları Karaman il başkanı Latif Pulcu, ‘’Vatanımıza Milletimize hayırlı olmasını temenni ederim’’ dedi. Pulcu konuşmasında, ‘’Zor ve bir o kadarda stresli bir seçim sürecini geride bıraktık. 15 fakülteden 10’unda öngördüğümüz isimlerin başkan olarak çıkmasına karşın resmi olarak konsey başkanının seçileceği 25 Kasım’ı bekliyorduk. Nitekim bugün yapılan son seçimle Milli ve manevi değerlere sahip bir ekibin Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrenci konseyindeki bu görevi göğüslediğini gördük.

Seçim Başarısı ve Alparslan Türkeş

Ben buradan gerek bölüm başkanları gerekse fakülte başkanları olmak üzere yeni seçilen bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Konsey seçimlerinin nihai sonucunun 25 Kasım’da ortaya çıkacağını öğrenmemiz üzerine seçimlerin başladığı günden bu güne kadar çok ama çok yoğun çalıştık. Zira 25 Kasım davamızın lideri başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in doğum günüdür. Bu vesile ile gerçekleşecek seçim zaferini onun aziz hatırasına hediye etmek ve manevi şahsiyeti önünde adım adım yolunda olduğumuzu, yılmayıp yıkılmayacağımızı göstermek istedik.

Ayrıca konsey başkanımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum, memleketimize hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu. Konsey başkanlığı seçimlerinde oy kullanacak 15 fakülte başkanından 12’si seçime katıldı. 12 oyun tamamı ülkücü adaya çıkarken karşı listeye oy çıkmadı.

İşte Yeni KMÜ Öğrenci Konseyi:

Başkan: Mehmet Alperen Bedavalar

Sekreter: Özkan Ünlü

Eğitim Sorumlusu: Kamil Özkan

SKS Sorumlusu: İsa Şimşek

Sayman: Cihat Yıldız

kmü konsey başkanlığı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum