Anadolu Gençlik Derneği'nden Başkan Oktay Yılmaz'a Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği Karaman şubesi heyeti, ikinci kez baro başkanı seçilen

Anadolu Gençlik Derneği'nden Başkan Oktay Yılmaz'a Ziyaret
Editör: Karamanca
28 Ekim 2016 - 13:13




Anadolu Gençlik Derneği Karaman şubesi heyeti, ikinci kez baro başkanı seçilen Av. Oktay Yılmaz’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Av. Oktay Yılmaz’ın avukatlık bürosunda gerçekleşen ziyarete Anadolu Gençlik Derneği başkan ve yöneticileri katıldı. Yılmaz’ın yeniden baro başkanı seçilmesinin hem Karaman hem de ülke için hayırlar getirmesini temenni eden Anadolu Gençlik Derneği heyeti, yeni seçilen baro yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı dernek heyetine teşekkür eden başkan Yılmaz, Anadolu Gençlik Derneği faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu söyledi. Yılmaz, ‘’İnsanın genç yaşta aldığı Milli ve manevi birikim, ilerleyen yaşlarında hayata bakışında veya davranış ve tutumunda çok önemli rol oynuyor. Genç yaşta örgütlü hareket edebilme kabiliyeti ve toplum içerisinde uyum sağlama gibi mühim eğilimler bu türden derneklerimiz vasıtası ile sağlanıyor.

Bu kabiliyetlerin yüklendiği gençler toplum içerisinde kendilerini özgürce ifade edebilme ve yönetimde rol alma şansı buluyor. Bu bağlamda Anadolu Gençlik Derneği, gençlerin önündeki engellerin kaldırılması ve yollarının açılması noktasında güzel hizmetler yapıyor’’ dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sonlandı.

anadolu gençlik derneği karaman

oktay yılmaz

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum