Reklam

Forum Gaziantep'te rengarenk eller

Miniklerin merakla beklediği Forum Gaziantep Çocuk Kulübü etkinliklerinde bu hafta sonu Renkli Parmak Boyama Atölyesi vardı. Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sayesinde minikler parmak boyaları kullanarak rengarenk figürler ortaya çıkardı..

Forum Gaziantep'te rengarenk eller
Editör: Karamanca
26 Ekim 2016 - 09:24




Miniklerin merakla beklediği Forum Gaziantep Çocuk Kulübü etkinliklerinde bu hafta sonu Renkli Parmak Boyama Atölyesi vardı. Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sayesinde minikler parmak boyaları kullanarak rengarenk figürler ortaya çıkardı.
Forum Gaziantep Çocuk Kulübü’nün eğitirken öğreten etkinliklerinde bu hafta sonu Renkli Parmak Boyama Atölyesi vardı. Parmak boyaları kullanılarak çeşitli figürlerin ortaya çıkarıldığı etkinlik sayesinde çocuklar hem hayal güçlerini kullandı hem de el becerilerini geliştirdi.
Miniklerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda yapılan figürleri çocuklar evlerine götürdü. Her yaştan insana hitap eden etkinliklere ev sahipliği yapan Gaziantep’in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, yıl sonuna kadar pazar günleri çocukları ve ailelerini eğlendirecek etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum