Reklam

İl Koordinasyon Kurulu Vali Süleyman Tapsız Başkanlığında Toplandı

Karaman’da İl Koordinasyon Kurulu Vali Süleyman Tapsız başkanlığında toplandı..

İl Koordinasyon Kurulu Vali Süleyman Tapsız Başkanlığında Toplandı
Editör: Karamanca
26 Ekim 2016 - 08:45




Karaman’da İl Koordinasyon Kurulu Vali Süleyman Tapsız başkanlığında toplandı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen yılın son koordinasyon kurulu toplantısına, Vali Tapsız’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, İlçe Kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri katıldı. 30 Eylül 2016 tarihi itibariyle Karaman genelindeki projelerin değerlendirildiği toplantıda, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri yaptıkları sunumlarla projelerin fiziki gerçekleşme durumu hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgiler verdiler. Vali Tapsız, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte hep beraber Karaman için çalışmaları gerektiğini ifade ederek, herkesin ve her kesimin elini taşın altına koyarak Karaman’ı tüm yönleriyle kalkındırmanın, geliştirmenin ve refah seviyesi yükselmiş bir kent haline getirebilmenin mücadelesini vermeleri gerektiğini söyledi.
Kurum ve kuruluşların iş ve işlemlerin yürütülmesinde birbirleriyle sürekli iletişim halinde olmaları ve koordinasyonu sağlamaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Tapsız, Karaman’daki yatırımların en kısa sürede tamamlanarak Karaman halkına hizmet verebilmesi için çalışmaların etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti.
Karaman’ın tarihi ve kültürel çeşitliliği ile ön plana çıkan illerden birisi olduğunu dile getiren Tapsız, sahip olduğu değerlerle Karaman’ın tarihi ve kültürel mirasının korunmasına yönelik çalışmaların da en kısa süre içerisinde yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum