İzmir'de kaçak içki deposuna polisten baskın

İzmir’in Bornova ilçesinde bir depoya yapılan baskında 94 şişe sahte içki, 20 litre açık viski ve içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli yakalandı..

İzmir'de kaçak içki deposuna polisten baskın
Editör: Karamanca
20 Ekim 2016 - 07:40




İzmir’in Bornova ilçesinde bir depoya yapılan baskında 94 şişe sahte içki, 20 litre açık viski ve içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli yakalandı.
İzmir genelinde kaçak-sahte içki ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bornova’da bir depoda sahte içki üretildiğinin bilgisini aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından geçtiğimiz Cumartesi günü adrese baskın düzenleyen polis ekipleri, depoda yaptıkları aramada, 24 şişe sahte bandrollü ve 70 şişe bandrolsüz olmak üzere toplam 94 şişe sahte içki, 20 litre açık viski, 70 litre etil alkol, 360 boş şişe, 2 bin 800 şişe kapağı, 2 bin 500 etiket, 50 adet sahte bandrol ve 1,5 litre votka aroması ele geçirdi. Olayla ilgili yakalanan M.Y. (43) emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede denetimli serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum