Reklam

24 çocuk sünnet ettirildi

Menteşe Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında 24 çocuk sünnet ettirilirken, Muğla Belediyesi döneminde düzenlemesi yapılan Ahmet Taner Kışlalı Parkı’na yapılan oyun parkının da açılışı yapıldı..

24 çocuk sünnet ettirildi
Editör: Karamanca
01 Ekim 2016 - 11:25




Menteşe Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında 24 çocuk sünnet ettirilirken, Muğla Belediyesi döneminde düzenlemesi yapılan Ahmet Taner Kışlalı Parkı’na yapılan oyun parkının da açılışı yapıldı.
Toplam 13 bin m2 alan üzerinde 7 bin m2 yeşil alanı bulunan Ahmet Taner Kışlalı Parkı içinde değişik oyun grupları bulunan parkın geçmişte mezbelelik bir alan olduğunu söyleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bu alan Muğla Belediyesi döneminde mezbelelik bir alan olmaktan kurtarıldı ve park haline getirildi. Menteşe Belediyesi olarak çocuklarımız için değişik gruplarda oyun alanları oluşturduk. Bölgenin en büyük çocuk oyun parkı grubu olma özelliğini taşıyan parkımızda engellilerimiz de göz ardı edilmedi ve onlar içinde değişik oyun grupları oluşturuldu” dedi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün alanın önce yeşil alan olarak düşünüldüğünü belirterek, “Şehirlerde insanları bir araya getiren ve buluşturan, iyi ve kötü günlerin paylaşıldığı alanlar artık parklar. Komşuluk ilişkileri artık evlerden parklara taşındı. Parklar çocuklarımız için de önemli. Bugün burada açılışını yapacağımız oyun grubu Ege Bölgesi’nin en büyük oyun grubu olma özelliğini taşıyor. Çocuklarımızın bu alanda çok iyi vakit geçirmelerini diliyorum” dedi.
Menteşe Kültür Sanat Şenlikleri kapsamında 24 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet ettirilen çocuklar Ahmet Taner Kışlalı Parkında bir araya geldi. Sünnet çocukları için Ahmet Taner Kışlalı Parkında düzenlenen törende Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve diğer protokol üyeleri çeyrek altın taktı. Törenin ardından çocuklar Muğla Zeybeği oynadı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum