Reklam

Cihanbeyli'de 25 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Hodoğlu, Karabağ, Sığırcık Mahallesi’nden itibaren ilçe merkezine kadar yaklaşık 25 kilometrelik alanda yapılan asfalt çalışması tamamlandı..

Cihanbeyli'de 25 kilometrelik asfalt çalışması tamamlandı
Editör: Karamanca
30 Eylül 2016 - 11:14




Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Hodoğlu, Karabağ, Sığırcık Mahallesi’nden itibaren ilçe merkezine kadar yaklaşık 25 kilometrelik alanda yapılan asfalt çalışması tamamlandı.
Belediye Başkanı Mehmet Kale, Karabağ Mahallesi sakinlerinin daha sağlıklı alanlarda yaşamını sürdürebilmesinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Bu nedenle mahallenin altyapısı tamamlamak üzere kanalizasyon çalışmalarına başlandıklarını söyleyen Başkan Kale, “Tüm sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, program dahilinde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Aşınan ve deforme olan cadde ve sokaklarda da tamir, bakım işlemleri yapılıyor. Ayrıca sentetik çim sahanın yapımına da başlandı. Sadece gençler değil tüm mahalle halkı spor yapabilecek. 69x100 ebatında sentetik çim sahamızın bir an önce faaliyete geçmesini sağlayacağız ki geleceğimiz olan çocuklarımız kötü alışkanlıklar edinmesin, kötü alışkanlıkların yerine sporla eğitimle kültürle iç içe yaşayarak iyi bir yurttaş aynı zamanda sorgulayan özgür bireyler olsunlar. Çok amaçlı camlı köşk ihalesi de tamamlandı. Camlı Köşk yapımına da en kısa sürede başlanacak” dedi
Tüm bu yapılan hizmetlerin ve hayata geçirilecek olan projelerin hemşehrileri için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Kale, “Hizmete geldiğimiz günden bu yana ilçe ve merkeze bağlı mahallelerde halkımızın daha rahat yaşayabilmesi ve daha iyi hizmet görebilmesi adına sabah akşam demeden çalıştık. Bundan sonra da hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum