Reklam

Vali Nayir'e brifing

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Murat Koyak’tan yürütülen projeler hakkında brifing aldı..

Vali Nayir'e brifing
Editör: Karamanca
30 Eylül 2016 - 09:31




Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Murat Koyak’tan yürütülen projeler hakkında brifing aldı.
İl Özel İdare Genel Sekreter vekili Murat Koyak, Kütahya İl Özel İdaresi birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Vali Nayir’e, İl Özel İdaresinin vizyonu, misyonu, 2017 yılı hedefleri, yürütülen projeler, araç ve personel durumu hakkında bilgiler verdi.
Brifing sonrası değerlendirme yapan Vali Ahmet Hamdi Nayir il özel idaresinin aile ortamını oluşturduğunu söyledi. Özveriyle çalışan personelin hizmette daha iyisi için gayret göstermesi gerekiyor diyen Vali Nayir, “Yapılacak her çalışma, gidilecek her çalışma insan memnuniyetini artıracak, hükümete, devlete olan güveni artıracak çalışmalar olarak çok kıymetli. Arkadaşlarımızın her biri kendi alanındaki çalışmaları ne kadar hızlı ve verimli bir şekilde yerine getiriyorsa bizim amaçladığımız devlete ve hükümete olan güven hususlarında üst derecede bir başarı elde etmiş olacağız. Kendi işimizi yapmanın mutluluğunu, zevkini birlikte yaşayacağız. 3 aylık süre içerisinde gördüğüm güzel bir aile havası var. Bu aile havasını, birlikteliğimizi ve dayanışmamızı sürdürerek, kurum içi birimlerimizin birbirine olan desteğini artırarak daha güzelini yapma gayreti içerisinde olacağız. Çalışma alanımın büyük bir kısmını İl Özel İdaresi alıyor. Her ilçe, köy ziyaretinde mutlaka özel idareye ait bir konu önümüze geliyor. Arkadaşlarımızın bu hususta geliştirecekleri ve önerecekleri hususlar üzerinde çalışması lazım. Daha iyi, daha hızlı, daha verimli hale nasıl gelebiliriz diye düşünmeli, bu konulardaki çalışmalarınızı hem bize, hem de meclisimizdeki görüşmeler için meclis başkanımıza çekinmeden gelip anlatacağınız ortamı oluşturmalıyız. Arkadaşlarımızla birebir görüşerek yapılması gereken çalışmalarda bize düşen, merkezi idareyi ilgilendiren kısımlarda da birlikte hareket edebilmeliyiz. Projelerimizin gerçekleşmesi için Ankara nezdinde yapılacaklar konusunda da arkadaşlarımızın yol göstericiliğine ihtiyacımız var. ‘Bizim şöyle bir çalışmamız var Ankara’da şuradan’ bitiyor diyecekler biz ona göre gidecek ve Ankara boyutunu yerinde çözeceğiz. Siyasilerimizin de desteğini alarak ilimizin problemlerini çözme konusunda gayretimizi biraz daha artırmalıyız. Gayretimiz iyinin iyisini aramak olmalı” diye konuştu. (EFE)


YORUMLAR

  • 0 Yorum