Kazım Karabekir İlçe spor Salonu Hizmete Hazır

Karaman’da Kazımkarabekir ilçe Spor Salonu, dört aylık tadilatın ardından yeniden

Kazım Karabekir İlçe spor Salonu Hizmete Hazır
Editör: Karamanca
29 Eylül 2016 - 10:18




Karaman’da Kazımkarabekir ilçe Spor Salonu, dört aylık tadilatın ardından yeniden hizmete açıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, gençlerin yanında vatandaşların da salona gelip spor yapabileceklerini söyledi.

Bakım, onarım çalışmaları tamamlanan Kazımkarabekir ilçe Spor Salonu yeniden Kazımkarabekirli vatandaşların hizmetine girdi. Spor faaliyetlerinin daha sağlıklı ve modern bir ortamda yapılması için bakım, onarım çalışmaları kapsamına alınan salonda zemin parke, pencere, ısıtma sistemi ve dış cephe gibi alanlarda yenileme çalışmaları yapıldı.

Kazımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak, tadilatı tamamlanan ve daha modern bir hale gelen tesiste gençlerin daha rahat bir ortamda spor yapma imkânı bulacağını ifade etti. Sporcularla birlikte vatandaşında gelip spor yapabileceğini belirten Bardak, " Kazımkarabekir’de yaşayan gençlerimiz için elimizden gelen her şeyi yaparak onları spora teşvik etmek için çalışacağız. Salonumuzun bakım, onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte cimnastik, badminton, judo ve voleybol branşlarında ücretsiz kurslarımızı da başlatmış bulunmaktayız. Tüm gençlerimizi ücretsiz spor okullarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Spor yatırımlarının devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” ilçelerimizde uzun yıllardır tadilat görmeyen salonlarımızın fiziki yapılarını iyileştirmek ve daha modern hale getirmek için başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Kazımkarabekir ilçemizde tadilatı tamamlanan salonumuzun yeni ve modern hali bizleri oldukça mutlu etti. Salonumuzun yeni yüzü tüm gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum