Reklam

Karaman'da Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı yapılacak

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Karaman’da yapılacak olan Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile ilgili toplantı düzenleyerek incelemelerde bulundu..

Karaman'da Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı yapılacak
Editör: Karamanca
28 Eylül 2016 - 08:28




Karaman Valisi Süleyman Tapsız, Karaman’da yapılacak olan Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile ilgili toplantı düzenleyerek incelemelerde bulundu.
Valilik Toplantı Salonu’nda Vali Süleyman Tapsız başkanlığında yapılan istişare toplantısına, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Abdullah Kaya, Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve organizasyon şirketi yöneticileri katıldı. Valilikte yapılan toplantı sonrası Vali Tapsız ve heyet üyeleri Karaman’daki yapılması planlanan fuar için yer tespitinde bulunmak üzere incelemelerde bulundular. İlk olarak Larende Mahallesi kapalı pazar yerinde incelemelerde bulunan heyet üyeleri, daha sonra Elmaşehir Mahallesindeki kapalı pazar yerini inceledi. Kapalı pazar yeri incelemesinden sonra Karaman Belediyesinin yaptırmakta olduğu ve inşaatı devam eden Karaman Fuar ve Kongre Merkezine geçen heyet, burada da incelemelerde bulunarak, yetkililerden inşaat süreci hakkında bilgi aldılar. Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın 27-30 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum