Silifke'de bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ilçe genelinde öğrenim gören yardıma muhtaç ilk ve ortaokul öğrencileri için bin adet kırtasiye alışveriş çeki hazırladı..

Silifke'de bin öğrenciye kırtasiye yardımı
Editör: Karamanca
26 Eylül 2016 - 07:55




Silifke Ticaret ve Sanayi Odası ilçe genelinde öğrenim gören yardıma muhtaç ilk ve ortaokul öğrencileri için bin adet kırtasiye alışveriş çeki hazırladı.
İlçe genelinde 54 ilk ve ortaokulda okuyan yardıma muhtaç bin öğrenci için kırtasiye alışveriş çeki hazırlayan Ticaret ve Sanayi Odası, hazırlanan çekleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi’nin başkanlığında okul müdürlerine teslim etti.
Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen törenle alışveriş çeklerini teslim eden Oda Başkanı Nurettin Kaynar, “Silifke merkez ve köy okullarımız olmak üzere 54 okula 1000 öğrencilik kırtasiye yardım çeki verdik. Öğrencilerimiz belirlemiş olduğumuz odamıza kayıtlı 5 kırtasiyeden bu alışverişlerini yapabilirler. Biz Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yardımların en doğru kişilere okul müdürlerimizce ulaşacağına inanıyoruz. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı tüm öğrenci, öğretmen ve Milli Eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Kırtasiye alışveriş çekini teslim alan okul müdürleri ise çeklerin ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için dikkatli olacaklarını belirttiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum