"Niksar'ın Harikaları" fotoğraf yarışması sonuçlandı

Tokat’ın Niksar ilçesinde Belediye tarafından düzenlenen ve TOFSAD-Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin program paydaşı olduğu “Niksar’ın Harikaları” Fotoğraf Yarışması sonuçlandı..

"Niksar'ın Harikaları" fotoğraf yarışması sonuçlandı
Editör: Karamanca
26 Eylül 2016 - 09:11




Tokat’ın Niksar ilçesinde Belediye tarafından düzenlenen ve TOFSAD-Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin program paydaşı olduğu “Niksar’ın Harikaları” Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
Türkiye’nin birçok ilinden Niksar’a gelen 99 yarışmacı “Niksar’ın Harikaları” fotoğraf yarışması için ter döktüler. Toplamda 367 fotoğraf arasından ilk üçü belirleyen jüri üyeleri sonuçları açıkladılar. Yarışmada Niksar’dan Ahmet Ramiz Aybak’ın “Dua” isimli fotoğrafı birinci olurken, Çorum’dan Hayrullah Germeç “Sandıkçı” isimli fotoğrafla ikinci ve Samsun’dan Rızvan Talha Kaynak “Veda” isimli fotoğrafı ile üçüncü oldu.
Mansiyona ise İstanbul’dan “Erzurumlu Emrah Türbesi” isimli fotoğrafı ile Emre Soytürk, Tokat’tan “Elim Sende” isimli fotoğrafı ile Süleyman Üzümcü ve Tokat’tan “Kemer Köprü” isimli fotoğrafı ile Fatih Coşkun Ertaş layık görüldü. Ayrıca sergileme kategorisine otuz fotoğraf layık görüldü.
Niksar Ayvaz Park Otel konferans salonunda dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen törende Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.
Törende konuşan Belediye Başkanı Özdilek Özcan, dereceye giren yarışmacıları tebrik ederek, tüm katılımcı fotoğraf severlere katkılarından dolayı teşekkür etti.
Ayrıca Belediye Başkanı Özdilek Özcan jüri üyeleri Duayen Fotoğraf Sanatçısı Necmettin Külahçı, Cihat Taşkın (Uluslararası Görüntü Yönetmeni), Hüseyin Taşkın (Emekli TRT TV Yönetmeni ve Kanal B’nin kurucusu), Mustafa Kılınç (Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği, Fotoğraf Sanatçısı), Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Temsilcisi Hüseyin Sarı ile beraber programın hazırlanmasında emeği geçen Plan Proje Müdürü Danişmend H. Şahin adına personel Serap Dibek ile Etkinlik Sorumlusu Duygu Zorlu’ya plaketlerini takdim ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.
Duayen Fotoğraf Sanatçısı Necmettin Külahçı, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.
Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Mustafa Kılınç ise programda yaptığı konuşmada düzenlenen etkinlikten ötürü Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile personeline teşekkür etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum