Reklam

Muratpaşa, kent mobilyalarını üretmeye devam ediyor

Muratpaşa Belediyesi’nin Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu ahşap atölyesi kent mobilyaları üretmeye devam ediyor..

Muratpaşa, kent mobilyalarını üretmeye devam ediyor
Editör: Karamanca
24 Eylül 2016 - 08:57




Muratpaşa Belediyesi’nin Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu ahşap atölyesi kent mobilyaları üretmeye devam ediyor.
Muratpaşa Belediyesi, Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu ahşap atölyesi ile bank, engelliler için dizayn edilen ahşap masa ve Falez Halk Plajlarındaki iskeleleri üretmeye devam ediyor. Atölyede bugüne kadar 188 ahşap masa, 42 ahşap engelli masası, 106 okul tepi masa, 227 oturma grubu, 221 okul tipi oturma grubu ve 141 çöp kovası üretildi.
Bununla birlikte 151 saksı üretimin gerçekleştirildiği atölyelerde üretilen 2 kamelya, 5 pergole, 3 köprü de Muratpaşa’nın parklarına yerleştirildi. Çocuk oyun alanları için kum masası, oyun kulübesi, denge köprüsü, salıncak, oyun masası, sandalye, barfiksin de üretimin gerçekleştiren atölyeler Falez Halk Plajlarının iskelelerini de yaptı.
Muratpaşa Belediyesi, ayrıca Türkiye’nin ilk kez ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Botanik Fuarı, EXPO 2016 Antalya’da yer alan evi de yine ahşap atölyesinde imal etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum