Reklam

Azılı hırsız 15'inci soygunda yakalandı

Aksaray’da 14 evi soyduğu iddia edilen hırsız 15’inci evi soyarken jandarma ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı..

Azılı hırsız 15'inci soygunda yakalandı
Editör: Karamanca
24 Eylül 2016 - 12:43




Aksaray’da 14 evi soyduğu iddia edilen hırsız 15’inci evi soyarken jandarma ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı.
Olay, Aksaray’ın Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Demirci beldesinde 5 aydır 14 ayrı ev kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu. Hırsızlık olaylarının artması üzerine olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, beldeyi adeta abluka altına aldı. Güvenlik kameraları ve beldeye giriş çıkış yapan araçları araştıran jandarma ekipleri Ramazan B’yi (24) şüpheli olarak tespit etti. Şüpheli üzerinde teknik ve fiziksel takip başlatan jandarma ekipleri, bir süre titizlikle takibini yürüttü. Yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri suçüstü yapmak için şahsın takibini sürdürdü. Şüpheli Ramazan B. geçtiğimiz gün gece yarısı beldede bulunan bir eve girmek istedi. Şüphelinin eve girmesi üzerine operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri evin etrafını sararak operasyonunu gerçekleştirdi. Operasyonda şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
Jandarmada sorgulanan şüpheli Aksaray Adliyesi’ne sevk edildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum