Reklam

İş dünyası Sığacık'ta balığa çıkıyor

Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası ile balıkçılık tutkunu iş adamlarını yeni rotalarında yeni bir heyecan bekliyor. Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte, katılımcılar tekneleriyle Sığacık sularına açılarak oltalarıyla büyük balık avına çıkacak..

İş dünyası Sığacık'ta balığa çıkıyor
Editör: Karamanca
21 Eylül 2016 - 09:42




Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası ile balıkçılık tutkunu iş adamlarını yeni rotalarında yeni bir heyecan bekliyor. Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte, katılımcılar tekneleriyle Sığacık sularına açılarak oltalarıyla büyük balık avına çıkacak.
Türkiye’nin ve dünyanın farklı yerlerindeki balıkçılık turnuvalarına büyük ilgi gösteren iş adamları, bu kez farklı bir lokasyonda bir araya geliyor. Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, iş dünyasının profesyonellerini ilk kez bu yıl Sığacık’ta buluşturuyor. Turkcell Platinum Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası 22-25 Eylül tarihlerinde Seferihisar’a bağlı Sığacık açıklarında gerçekleştiriliyor.
Büyük ödül 30 bin TL
Açık deniz balıkçılığının ustaları Murat İyriboz ve Elvio Pennetti tarafından düzenlenen turnuvaya ilgi büyük. Katılımcı olarak ismini kaydettirenler arasında Gökhan Çarmıklı, Mahmut Özgener, Can Kestelli, Erkut Soyak, Turgut Konukoğlu gibi iş dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu turnuvada, kazananı 30 bin TL’lik büyük ödül bekliyor. Turnuvanın ilk günü olan 22 Eylül Perşembe günü, tekneler Sığacık’a giriş yaparak Teos Marina’ya yerleşecek. Ertesi gün yarışma kayıtlarının tamamlanmasının ardından turnuvaya katılacaklara yarışma kuralları açıklanacak ve yarışma alanının tanıtımı yapılacak. 24-25 Eylül günleri sabah saat 07.00’de denize açılacak ekiplerin oltalarını 15.30’da sudan çıkarması gerekiyor. Marinaya dönen teknelerden çıkan balıklar tartıldıktan sonra hakem kararları açıklanacak. Turnuvanın son günü olan 25 Eylül Pazar akşamı kazananlar için bir ödül töreni ve kutlama yemeği düzenlenecek.
Başkan Soyer “Rastgele” dedi
Turnuvaya ev sahipliği yapacak Seferihisar’ın Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Uzun zamandır ilçemizde olmasını istediğimiz bir organizasyondu. Seferihisar’da ilk kez gerçekleşecek bu turnuva. Bu keyifli ve iddialı turnuvayı burada yapmamıza öncülük eden Murat İyriboz ve Elvio Pennetti’ye çok teşekkür ediyorum. İş dünyasının usta balıkçıları bereketli Sığacık Körfezi’yle tanışacak ve umuyorum bir daha buradan vazgeçemeyecek. Şimdiden tüm katılımcılara rastgele diyorum” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum