Silifkeliler 30 Ağustos'u coşkuyla ve gururla kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları kapsamında “Cumhuriyetine Sahip Çık-Bayrağını Al Bayramına Gel” etkinlik düzenledi..

Silifkeliler 30 Ağustos'u coşkuyla ve gururla kutladı
Editör: Karamanca
31 Ağustos 2016 - 08:01




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke İlçe Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları kapsamında “Cumhuriyetine Sahip Çık-Bayrağını Al Bayramına Gel” etkinlik düzenledi.
Kültür Eski Bakanı ve CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, mahalle muhtarları ve vatandaşların katıldığı etkinlik ve Silifkeli sanatçı Ali Altay konserini vatandaşlar coşkuyla izledi.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları kapsamında “Cumhuriyetine Sahip Çık-Bayrağını Al Bayramına Gel” etkinliği kapsamında Silifkeli sanatçılar sahne aldı. Grup Nefes’in ve Tosmurlu Muhtarı Remzi Kır’ın da sahne aldığı gecede Ali Altay hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılan bütün vatandaşlara teşekkür ederek, “Atatürk’ün kurduğu tam bağımsız, demokratik, laik cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin öncelikli görevidir. Demokrasiyle bağdaşmayan her türlü girişimin net olarak karşısındayız. Atatürk’ün kurduğu başta Türkiye Büyük Millet Meclisi olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşların bombalanması, masum sivillerin ölmesi, ordumuzun zaaf içerisinde gösterilmeye çalışılması ve emniyet güçlerimizle karşı karşıya getirilmesi kabul edilebilir bir durum değildir.
Ulusumuzun bağımsızlığı, mücadelemizin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 94. yılını bir kez daha coşkuyla ve gururla kutluyoruz. Bu zaferin eşsiz komutanı başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla, gazilerimizi minnetle anıyoruz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum