Reklam

Başkan Turgut'tan Liman Başkanına hayırlı olsun ziyareti

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Liman Başkanlığı görevine atanan İshak Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Turgut, ziyaretin ardından Taşucu Mahallesinde incelemelerde bulundu..

Başkan Turgut'tan Liman Başkanına hayırlı olsun ziyareti
Editör: Karamanca
31 Ağustos 2016 - 08:17




Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Liman Başkanlığı görevine atanan İshak Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Turgut, ziyaretin ardından Taşucu Mahallesinde incelemelerde bulundu.
Silifke’nin denizi ve limanlarıyla önemli bir ulaşım ağına sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Taşucu Liman Başkanlığı görevine yeni atanan İshak Özdemir’e görevinde başarılar dilemek ve ilçemize hoş geldin ziyaretinde bulundum.
Silifke, denizciler açısından hem varış noktası hem de kalkış noktasıdır. Çok önemli limanlara sahip olup, Atatürk gibi dünya lideri bir kişi, İlçemize dört sefer gelerek yöremizin ve Taşucu mahallemizin ne kadar önemli olduğunu ispatlamıştır. İşte Atatürk sayesinde Taşucu ve Silifke’miz marka değeri yükselen, yükselmeye de devam eden limanlara sahiptir. İshak Özdemir Beyefendiye kolaylıklar diliyorum. Tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Liman Başkanlığımız ile de istişare ortamında çalışıyoruz. Koordineli bir şekilde çalışıp, ilçemize ve halkımıza en iyi işleri yapmak için gayret göstereceğiz. İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur. Görevinde yeniden başarılar diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşucu Liman Başkanı İshak Özdemir ise, “Taşucu’nun turizm ve liman açısından ne kadar değerli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Liman Başkanlığı olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Tarihi ve doğal güzellikleriyle ün salmış bir ilçede ve turizm açısından kendini ispatlamış bir Taşucu’nda hizmet yapacak olmaktan son derece mutluyum. Nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, hizmetlerinizde başarılar diliyorum” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum