Reklam

Kozlar yaylasında 30 Ağustos zafer şenliği

Mersin Mut ilçesindeki Kozlar Yaylası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Kozlar Yaylası 30 Ağustos Zafer Şenliği coşkuyla kutlandı..

Kozlar yaylasında 30 Ağustos zafer şenliği
Editör: Karamanca
31 Ağustos 2016 - 08:20




Mersin Mut ilçesindeki Kozlar Yaylası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Kozlar Yaylası 30 Ağustos Zafer Şenliği coşkuyla kutlandı.
Kutlama ilçeye 10 kilometre uzaklıktaki Kozlar Yaylasında yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamaya gelen vatandaşlar, 2 kilometre yolu meşalelerle yürüyerek kutlama alanına geldiler.
Açılışta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümü kutlu olsun diyerek sözlerine başlayan Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, “Vatanın birliği ve Türk milletinin bağımsızlığı uğruna verilen şanlı mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz vatandaşlara Nutuk kitabı ve Türk Bayrağı dağıttı. Sanatçı Ali Rıza Yılmaz ise türküleriyle vatandaşlara unutamayacakları bir şenlik yaşattı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum