Ertuğrul Çalışkan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj

Ertuğrul Çalışkan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Editör: Karamanca
30 Ağustos 2016 - 08:31




Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. 

    Başkan Çalışkan’ın mesajı şu şekilde:

    “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Başkomutanlığındaki ordularımızla kazandığımız, Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferi olan Dumlupınar Meydan Muharebesi’nin 94’üncü yıldönümüdür. Bu zafer, düşmanları tarafından yok edilmek istenen bir milletin yeniden dirilişinin, uçurumun kenarından dönüşünün, adeta küllerinden yeniden doğuşunun ifadesidir.

    Bu zafer, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı, özgür ve bağımsız olarak sonsuza kadar bir arada yaşama ve şanlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesi olmuştur. Milletimizin Kurtuluş Savaşı’nda ortaya koyduğu bu yüce ruh her zaman canlı kalacak ve yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

    Tarih boyunca olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. Tarihi eşsiz zaferlerle dolu olan bir millet olarak, dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberliğimize kast eden kalleşlerin, hainlerin karşısında dimdik durmaya devam etmekteyiz. Bu topraklar üzerinde hesap yapan dış güçlere ve onların içerideki hain işbirlikçilerine tıpkı 30 Ağustos’ta olduğu gibi 15 Temmuz’da da bu millet dersini vermiştir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz, İnşallah bölücü terör örgütünün de, onunla iş tutan paralel ihanet çetelerinin de üstesinden gelecektir.

    Hainlere karşı ihtiyacımız olan tek şey, birlik ve beraberliğimizi her daim güçlü tutmaktır.  "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" ilkesi etrafında milletçe bütünleşerek, tüm hainliklerin ve tehditlerin üzerinden hep birlikte geleceğiz. 

    Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, rahmetle yâd ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum