Reklam

AK Partili Contar: ″Mersin dünyada gelecek vaat eden 100 şehrimizden biri″

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Erhan Contar, parti içi sorunları dinlemek için Bozyazı’ya gitti. Contar, "2019 seçimlerinde Bozyazı’yı istiyoruz. Mersin’in kaderini değiştirmek istiyoruz. Mersin dünyada gelecek vaat eden 100 şehrimizden biri. Dünya için konjonktür olarak çok önemli bir şehir" dedi..

AK Partili Contar: ″Mersin dünyada gelecek vaat eden 100 şehrimizden biri″
Editör: Karamanca
25 Ağustos 2016 - 09:39




AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Erhan Contar, parti içi sorunları dinlemek için Bozyazı’ya gitti. Contar, "2019 seçimlerinde Bozyazı’yı istiyoruz. Mersin’in kaderini değiştirmek istiyoruz. Mersin dünyada gelecek vaat eden 100 şehrimizden biri. Dünya için konjonktür olarak çok önemli bir şehir" dedi.
AK Parti Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz, Kadın Kolları Başkanı Saniye Gençer Aygan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Teşkilatlanma Başkanı Contar, ilçe ziyaretlerinin yaşanan darbe girişimi nedeniyle aksadığını belirtti. Yeni bir yönetim oluşturduklarını kaydeden Contar, yeni il yönetimi olarak hedeflerinin olduğunu söyledi. Contar, hedeflerinin 2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir ve 13 ilçe belediye başkanlığını almak olduğunu söyledi. İlçe ziyaretlerine önem verdiklerini, bundan böyle sık sık ziyaretler gerçekleştireceklerini, ziyaretleri sırasında mevcut yönetimlerin durumlarını gözlemlediklerini ifade eden Contar, “Bizim hızımıza yetişecek yönetim, manevra kabiliyeti güçlü, araç gereç bakımından donanımlı, bölgesine hakim teşkilatlar istiyoruz. Ayrıca 2019 seçimlerinde Bozyazı’yı istiyoruz. Bu bir ütopya, hayal değil. AK Parti olarak bazı yerlerde seçimleri düşük oy oranları ile maalesef kaybettik. Bunun suçlusu asla milletimiz değil, burada yaşayan insanlar değil. Bir eksiklik varsa ilin, genel merkezin ve buradaki teşkilatların eksikliğidir. Bozyazı’yı incelediğimizde ise burada gerçekten seçimler alınabilir. Mersin’in kaderini değiştirmek istiyoruz. Mersin dünyada gelecek vaat eden 100 şehrimizden biri. Dünya için konjonktür olarak çok önemli bir şehir” diye konuştu.
İl başkanlığı atama sürecinde 5-6 aylık bir otorite boşluğu meydana geldiğini, kimilerinin bu boşluğu fırsat bilerek fitne, fesat, dedikodu üretmeye başladığını söyleyen Contar, “İl başkanımızla birlikte İl Disiplin Kurulunu çağırdık. Özellikle sosyal medya üzerinden ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve ilçe yönetimlerine klavye üstünden saldıran insanları çağıracağız, uyaracağız. İl ve ilçe teşkilatlarımız olarak eleştiriye açığız. Fakat kamuoyunda partimizi küçük düşüren rencide eden insanlarla ilgili yaptırım uygulayacağız. Partili olmanın bir bedeli var. Biz şuanda Türkiye’nin en büyük partisinde siyaset yapıyoruz. AK Partide siyaset yapmak bu ülkenin kalkınmasına, güçlenmesine katkıda bulunmak, böyle bir organizasyon içerisinde yer almak yöneticilik dışında gönül vermek bile çok onurlu bir görev onurlu bir duruş. Bununda bir bedeli olacak” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin dünyanın en güzel coğrafyasında bulunduğunu vurgulayan Contar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dolayısıyla bütün dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde, 15 Temmuz sürecini hep birlikte yaşadık. Ülkemiz tarihinin en acı ihaneti ile karşı karşıya kaldı. Bir grup sözüm ona üniformalı eşkıya ve onun dış işbirlikçileri ülkemizin güvenliğine istikrarına ve istikbaline yönelik bir çomak sokmak istedi. Ama aziz milletim buna izin vermedi. Bu ülkenin güvenliği için kullanılması gereken tanklar, helikopterler masum milletimizi kurşunladı. Düşmanlar için kullanılması gereken uçaklarla Cumhurbaşkanlığı Külliyemizi ve Meclisimizi kurşunladı, bombaladı. Bu aziz millet bunlara fırsat vermedi. Benim gurur duyacağım bir vatanım var dedi. Kendini tankların önüne attı, namlunun önüne geçti. Biz bu ruhu geçmişte Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da yaşamıştık. Yine o dönemde bu vatan evlatları canlarını seve seve vatan için feda etmişlerdi. Değerli arkadaşlarım çok uyanık olmak durumundayız. Bunların oyunları bitmez. Direncimizi gücümüzü devam ettirmeliyiz” şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum