Reklam

Carole: ″Daha iyisini yapmak için gayret sarf ediyoruz″

Galatasaraylı oyuncu Lionel Carole, "İyi antrenmanlar yapıyoruz. Hocamızın planı doğrultusunda ilerliyoruz. Her gün biraz daha iyisini yapmak için gayret sarf ediyoruz" dedi..

Carole: ″Daha iyisini yapmak için gayret sarf ediyoruz″
Editör: Karamanca
24 Ağustos 2016 - 12:27




Galatasaraylı oyuncu Lionel Carole, "İyi antrenmanlar yapıyoruz. Hocamızın planı doğrultusunda ilerliyoruz. Her gün biraz daha iyisini yapmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
Galatasaray’ın Fransız oyuncusu Lionel Carole, GSTV’ye açıklamalarda bulundu. GSTV’de Deniz Gülen’in sorularını yanıtlayan Fransız sol bek, ligin ilk haftasında oynanan ve son dakika golüyle kazanılan Kardemir Karabük mücadelesi hakkında yaptığı açıklamada, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Sonuçta karşılaşmayı kazandık. Geçen sezon son dakika golleriyle puanlar kaybetmiştik. Bu kez tersi oldu ve son dakika golüyle maç kazandık ve iyi bir açılış yaptık" dedi.
Takımda adaptasyon süresini atlattığını dile getiren başarılı oyuncu, "Her şey benim adıma çok iyi geçiyor. Hocamız ve ekibin işleyişi de çok yerinde. İyi antrenmanlar yapıyoruz. Hocamızın planı doğrultusunda ilerliyoruz. Her gün biraz daha iyisini yapmak için gayret sarf ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Carole, takımdaki yeni transferler ile ilgi de konuştu. Fransız oyuncu, "Transferlerin takıma kalite kattığı ortada. Eren son maçta mükemmel bir kafa golü attı ve maçı kazandık. Tolga ise orta sahaya dinamizm getirdi. Transferlerin hepsi takımımıza çok önemli katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum