Reklam

Vali Süleyman Tapsız Okullarda İncelemelerde Bulundu

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, tadilatı devam eden okullarda ve 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde incelemelerde bulundu..

Vali Süleyman Tapsız Okullarda İncelemelerde Bulundu
Editör: Karamanca
24 Ağustos 2016 - 08:13




Karaman Valisi Süleyman Tapsız, tadilatı devam eden okullarda ve 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde incelemelerde bulundu.
Vali Tapsız’ın okul incelemeleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’da hazır bulundu. Ziyaret programına ilk olarak Beyazkent Mahallesinde bulunan Abdullah Tayyar Anadolu Lisesiyle başlayan Vali Tapsız ve beraberindeki heyet, okul içerisinde incelemelerde bulunarak, okulda yapımı süren engelli asansörü hakkında okul yetkililerinden bilgi aldı. Heyet daha sonra Mümine Hatun Mahallesinde bulunan ve Karaman’ın en eski okullarından biri olan İsmet İnönü Okulunu ziyaret etti.
Okulda yapımı devam eden tadilat işlerini yerinde inceleyen Vali Tapsız, "İlimizde tadilat ve yenileme çalışmaları devam eden okullarda tadilat çalışmalarını yerinde takip ederek okullarımızın 2016 - 2017 eğitim, öğretim yılına hazır olmalarını sağlayacağız, şu ana kadar incelemelerde bulunduğumuz okullarımızın tadilat işlemlerinde herhangi bir sıkıntı yok, her şey takvime uygun gidiyor” dedi.
Vali Süleyman Tapsız kısa bir süre önce demokrasi şehidinin ismi verilen 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız İmam Hatip Ortaokulu ve lisesini ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan okulun konferans salonu, sınıfları, yemekhanesi ve idari binasında incelemelerde bulunan Vali Tapsız, eksikliklerin bir an önce giderilmesi hususunda okul yetkililerine talimat verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum