Reklam

Başkan Çalışkan, Fuar ve Kongre Merkezi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapım çalışmaları devam eden Fuar ve Kongre Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu..

Başkan Çalışkan, Fuar ve Kongre Merkezi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Editör: Karamanca
22 Ağustos 2016 - 12:11




Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapım çalışmaları devam eden Fuar ve Kongre Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye tarafından il genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Projelerin bütün aşamalarını yakından takip eden Başkan Çalışkan, bölgenin en büyük fuar ve kongre merkezlerinden biri olacak olan Fuar ve Kongre Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. 20 bin metrekarelik alana inşa edilen Fuar ve Kongre Merkezinin tüm ünitelerini gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan, merkezin 2016 yılı içerisinde hizmete gireceğini söyledi.
Başkan Çalışkan, söz konusu yatırımla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Elmaşehir Mahallesi’nde yapımı devam eden Fuar ve Kongre Merkezi öncelikle Karaman’ımıza büyük prestij kazandıracak. Bodrum, zemin, 1. kat ve teras kattan oluşan proje, bin 500 metre karesi fuar alanı olmak üzere toplam 8 bin 750 metre kare kapalı alana sahip. Ulusal ve uluslararası organizasyonlara cevap verebilecek kapasitede tasarlanan Fuar ve Kongre Merkezinde, açık ve kapalı fuar alanları, konferans ve seminerler esnasında simültane dil çevirilerinin yapılabileceği toplantı salonları, sergi salonları, yeme-içme salonları ve otopark alanları yer alacak. Bu yıl içerisinde yapımı tamamlanacak olan merkezimiz bütün bu yönleriyle sadece Karaman’a değil, ülkemize ve hatta Avrupa’ya bile hizmet verebilecek” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum