Reklam

MHP şehitler için mevlit okuttu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, terörle mücadele şehitleri ve demokrasi şehitleri için mevlit okuttu..

MHP şehitler için mevlit okuttu
Editör: Karamanca
29 Temmuz 2016 - 10:21




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, terörle mücadele şehitleri ve demokrasi şehitleri için mevlit okuttu.
MHP Adana İl Teşkilatı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü tehdit eden terörle mücadelede ve cumhuriyet rejimini, milli iradeyi bertaraf etmeye yönelik 15 Temmuz darbe girişimine karşı mücadelede hayatını kaybeden kahramanlar için mevlit okuttu.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş’ın ev sahipliğinde il teşkilatı binasında icra edilen mevlitte il divan kurulu, il yönetimi, ilçe başkanları, il ve ilçe kadın kolları temsilcilerinin yanı sıra partili-partisiz vatandaşlar da hazır bulundu. Yusuf Baş, mevlide katılanlara teşekkür ettiği kısa konuşmasında, “Vatanımızı bölme amacı güden Doğu ve Güneydoğu bölgemizde devam eden terör örgütü ve türevleri ne ise halkın yetki verdiği yönetimi, devletimizin kurumlarını illegal yöntemlerle ele geçirmeye çalışan ve askerimizi, polisimizi, vatandaşımızı katleden yapı da bizim için terör örgütüdür. Ülkemizi, milletimizi tehdit eden bütün yapılar, emperyalizmin eli kanlı gayrimeşru çocuklarıdır. Başaramadılar, başaramayacaklar. Buna izin vermeyeceğiz. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Allah, şehitlerimizin hürmetine ülkemizi, milletimizi her türlü felaketten esirgesin” dedi.
Mevlit programı, duaların ardından tatlı ve şerbet ikramıyla sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum