Reklam

3 boyutlu kolaj resim sergisi açıldı

Üniversite öğrencisi Özge İzğiş’in “Kelebekler Özgürdür” adlı üç boyutlu kolaj resim sergisi, İlaç Yapım/Tiyatro Akademi Salonlarında açıldı..

3 boyutlu kolaj resim sergisi açıldı
Editör: Karamanca
29 Temmuz 2016 - 10:00




Üniversite öğrencisi Özge İzğiş’in “Kelebekler Özgürdür” adlı üç boyutlu kolaj resim sergisi, İlaç Yapım/Tiyatro Akademi Salonlarında açıldı.
Sanatla ilgili çalışmalara imza atan, İlaç Yapım/Tiyatro Akademi salonlarında geçen ay 7 yaşında genç bir ressamın sürrealist resimleri sergilenmişti. Bu kez de genç bir üniversiteli Özge İzğiş’in ilk resim sergisi sanatseverlerin gezmesi için açıldı. Üç boyutlu kolaj resimden oluşan sergiye ilk gün ilgisi davetlilerden oluştu. Sanatçı Özge İzğiş; üç yıldan bu güne kadar çalıştığı tüm tabloları bu sergide görücüye çıkardı. Açılışa katılan sanatseverler ve değişik sanat dallarından sanatçılar, kelebek ve özgürlük temaları üzerine aralarında hoş sohbetler yaptılar. Genç sanatçıya sanata dönük öğütler verdiler. Geç saatlere kadar uzayan sergiyi izleyemeyenler, pazar günleri hariç her gün 14.00 20.00 saatleri arası sergiyi izleyebilecekler.
"Altmışa yakın eser gün yüzüne çıksın istedim"
İlaç Yapım/Tiyatro Akademi’nin Genel Sanat Yönetmeni Enis Zeytinler, sergi ile ilgili bilgiler verdi. Genç sanatçıya başarılar da dileyen Zeytinler, "Bir süre benden sanatsal görüşler eğitimi alan Özge kardeşimin ilk sergisini sanat okulumuzda açması beni de arkadaşlarımı da onurlandırdı. Özge 3 yıldır bu konuda çalışmalarını aralıksız sürdürmekte idi. Ve elinde altmışa yakın eser vardı. Artık bu eserlerin gün yüzüne çıkması lazım dedim ve sanatçı kardeşim de beni kırmadı. Onun ilk bizim yani İlaç Yapım/Tiyatro Akademi’nin ise ikinci sergisini açmış olduk. Kuruluş olarak bundan sonra da değişlik sanat dallarında sergiler açmaya ve imza günleri düzenlemeye devam edeceğiz. Sanat konularında söyleşiler düzenleyeceğiz. Bizi izlemeye devam edin. Evet Özge “Kelebekler özgürdür ve senin sanat yaşamın başarılarla dolu geçsin" dedi.
Klasik müzik eşliğinde misafirler tarafından gezilen sergi 3 hafta açık kalacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum