Taşçı: "Muhafazakar tatil helal sertifikasıyla birleşti"

1453 Bodrum Resort Hotel’in Koordinatörü Muammer Taşçı Bodrum‘da muhafazakar tatili helal sertifikasıyla birleştirdiklerini açıkladı..

Taşçı: "Muhafazakar tatil helal sertifikasıyla birleşti"
Editör: Karamanca
29 Temmuz 2016 - 08:48




1453 Bodrum Resort Hotel’in Koordinatörü Muammer Taşçı Bodrum‘da muhafazakar tatili helal sertifikasıyla birleştirdiklerini açıkladı.
1453 Bodrum Resort Hotel’in Koordinatörü Muammer Taşçı, “Helal sertifikalanma, Müslüman tüketici için, kabul edilebilir gıdanın ve tüketilebilir ürünün üretilmesi için gereklidir. Bu husus dünyadaki bir buçuk milyar Müslümanı ve helal ürün yemeği tercih eden diğer milyonlarca insanı kapsamaktadır. Bizde misafirlerimizin hassasiyetini düşünerek tüm helal sertifikalandırma işlemlerini tamamladıktan sonra 1 Mayıs ta hizmet vermeye başladık. Bodrum’un denize sıfır ilk muhafazakar otel olma özelliği ile fark oluşturan 1453 Bodrum Resort ,Bodrum’un mavi denizinde nemsiz ve temiz havasında bir tatil vaat ediyor” dedi.
“Artık Bodrum’a gitme vakti geldi”
Taşçı, Bodrum’un etkileyici atmosferi, temiz havası ve masmavi denizi ile 1453 Bodrum Resort Hotel helal sertifikalarının, üstün hizmet anlayışı ile birleştiğini belirterek “1 Mayıs’ta kapılarını misafirlerine açan 1453 Bodrum Resort konuklarına daha önce yaşamadıkları konfor ve hizmeti sunmak için sabırsızlandıklarını aktardı. Dünyaca ünlü bir marka haline gelmiş Türkiye’nin göz bebeği güzel Bodrum’umun herkes için kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek misafirlerin gelenek, görenek ve değerlerine uygun, huzurlu tatil beklentilerini karşılamak ise olmazsa olmazlarımız arasındadır” dedi.
Helal tatil sektörüne yepyeni bir soluk getirdiklerini dile getiren Taşçı, “Misafirlerimizin dini vecibelerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri adına tüm odalarda Kur’an-ı Kerim, seccade, tespih ve kıble işareti de yer alıyor. Akdeniz mutfağının eşsiz lezzeti ile Osmanlı mutfağının en nadide örnekleri açık büfe olarak servis ediliyor. Ortak kullanımlı 150 metre uzunluğunda denize sıfır aile plajı, bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabilecekleri muhteşem havuzlar, içlerinde çocuk havuzu ve su kaydırağı da olan 2 adet yüzme havuzu bulunmaktadır. Tüm detaylar için www.1453bodrumresort.com ’u ziyaret edebilirsiniz" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum