Karaman'da 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, şehit yakınları ve gaziler için başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" için hayırsever vatandaşları yardım kampanyasına destek olmaya davet etti..

Karaman'da 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası
Editör: Karamanca
29 Temmuz 2016 - 08:52




Karaman Valisi Süleyman Tapsız, şehit yakınları ve gaziler için başlatılan "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" için hayırsever vatandaşları yardım kampanyasına destek olmaya davet etti.
Tapsız yaptığı yazılı açıklamada, darbe girişiminde 246 vatandaşın şehit olduğunu ve hastanelerde tedavi gören onlarca yaralı vatandaşın bulunduğunu hatırlattı. Başbakanlığın talimatlarıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın öncülüğünü yaptığı bir yardım kampanyası başlatıldığını dile getiren Tapsız, düzenlenen bu kampanyanın amacının şehit ve yaralı ailelerinin acılarını ve kederlerini bir nebze olsun gidermek olduğunu vurguladı.
Darbe girişimi sonrasında şehit olan ve yaralanan vatandaşların ailelerine yardımcı olmak amacıyla Ziraat, Halk ve Vakıflar Bankalarında hesap numaraları açıldığını ifade eden Tapsız, "Bu bankaların açılan hesap numaralarına yardım ve bağışlar yapılabilir. Yardım kampanyasına tüm kamu kurum ve kuruluşlarını davet ediyorum. Böylesine anlamlı ve önemli bir konuda kurum müdürlerinden de hassasiyet göstermelerini istiyorum. Gerçek ve tüzel kişilikler doğrudan doğruya bağışta bulunabilirler.Yardımda bulunmak isteyenler Vodafone, Turkcell ve Avea gibi telefon operatörleri aracılığıyla ’1507’ye ’15 Temmuz’ kısa mesaj atarak ’5 TL’ bağışta bulunabilirsiniz. Buradan iş adamlarına da seslenmek istiyorum.Ülkemiz büyük bir faciadan kurtuldu.Vatandaşlarımız ülkenin geleceği için 246 şehit vererek kendi iradesine sahip çıktı" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum